Inici · Qui som · Que fem · On som · Horaris · Consells de salut Català · Castellano
973 48 01 48
Logotip Farmacia Riu “Benvinguts a la Farmācia Riu.
       El nostre principal objectiu es la seva salut i 
       la prevenciķ de la malaltia.”


 Guārdia del 16 de Novembre a partir de les 20:30h  fins  al 23 de Novembre a  les 20:30 h.

 
Inici > Qui som
 
QUI SOM

Sķc Maria Riu Vilalta, nascuda al Solsončs. Vaig iniciar els estudis de la llicenciatura de Farmācia l’any 2000 a la Universitat de Barcelona i vaig obtindre el títol l’any 2005.

Aquesta formaciķ la vaig complementar realitzant un Māster d’Atenciķ farmacčutica Integral de la Universitat de Barcelona durant els anys 2005-07, un Māster en Gestiķ de l’Oficina de farmācia, acreditat pel Colˇlegi Oficial de Farmacčutics de Barcelona l’any 2006-07. Aquest mateix any 2007 també vaig iniciar un Māster en Nutriciķ i alimentaciķ de la Universitat de Barcelona que vaig acabar el 2009.

Per tal d’aprofundir en el coneixement de la homeopatia i la fitoterāpia vaig realitzar els cursos impartits al Colˇlegi de Farmacčutics de Barcelona i acreditats pel CEDH de Homeopatia per a farmacčutics i homeopatia prāctica per a farmacčutics, durant els anys 2008-2010, i el curs de fitoterāpia del Colˇlegi de Farmacčutics.

He participat com a farmacčutica investigadora en l’estudi PRESFARM del COFB, en el taller per implantar un sistema personalitzat de dosificaciķ (SPD), i he realitzat nombrosos cursos de formaciķ continuada.

La meva experičncia professional ha passat per treballar a la Farmācia Emma Ribas de Barcelona i la Farmācia Estivill de Casserres.

Actualment sķc titular de la Farmācia Riu de Solsona, amb número de colˇlegiat 746 del Colˇlegi de Farmacčutics de Lleida, on estem a la seva disposiciķ per assessorar-li adequadament en tot el que necessiti relacionat amb la seva salut. Si té qualsevol dubte o suggeriment, no dubti en fer-nos-ho saber. La seva opiniķ és molt important per a nosaltres.
 
Farmàcia Riu
Crta. Manresa, 22
25280 Solsona
maria@farmaciariu.cat
www.farmaciariu.cat
Tel. 973 48 01 48